Ecommerce community
 
 

Utvecklare med erfarenhet av C++ i distribuerade miljöer

SiteDirect - 15 Oct-13 13:13
 
Vill du vara med och skapa framtidens shoppingsökmotor och världens snabbaste e-handelssystem?
Vi söker en ambitiös utvecklare till vårt produktutvecklingsteam som ska skapa framtidens lösningar för världens snabbaste e-handelssystem. Du kommer att jobba med världsunika innovativa lösningar och spännande kunder.

Som utvecklare ska du ha hög kompetens inom C++ och vara van vid att bygga effektiva system som hanterar mycket stora datamängder i distribuerade miljöer. Du bör kunna hantera Shared Memory Objects genom shm och embedded HTTP servers. Även erfarenhet av MySQL och PHP är en merit.

Vi ser helst att du har flerårig erfarenhet av utveckling, antingen som yrke eller genom ett brinnande fritidsintresse och att du är à jour med det senaste teknologierna.

Som person ska du ha lätt att samarbeta med övriga medarbetare i vårt utvecklingsteam och vara van vid agila arbetsmetoder. Det är viktigt att du har en god analytisk förmåga, sinne för problemlösning samt kan arbeta på ett strukturerat och resultatorienterat sätt.

Dina arbetsuppgifter
  • Utveckling av C++ backend för innovativa webblösningar.
  • Systemering, analys och design av ny funktionalitet.
  • Testning och systemdokumentation.
Vilka är vi?
SiteDirect Professional Web Solutions AB är en av Sveriges ledande leverantörer av professionella e-handelslösningar. Vi jobbar med hela kedjan från analys till färdig teknisk utveckling och uppföljning med vår egenutvecklade e-handelsplattform SiteDirect och opensourcelösningen Magento som bas. Företaget har haft en stark tillväxt de senaste åren och vi är idag ca 30 medarbetare på huvudkontoret i centrala Växjö.

Varför ska du jobba på SiteDirect?
  • Vi är ett bra gäng som arbetar tillsammans i nya moderna lokaler mitt i centrala Växjö.
  • Vi har en stimulerande arbetsmiljö med korta beslutsvägar och engagerade medarbetare.
  • Vi visar omtanke och har t ex friskvårdspeng och samarbete med privat hälsovård för att våra medarbetare ska må bra.
  • Vi har höga ambitioner och framtidsvisioner som driver företaget att hela tiden utvecklas, samt har haft en stabil tillväxt ända sedan starten år 2001.
  • Vi är utnämnda till ett av Sveriges 50 snabbast växande teknikföretag (Technology Fast 50) av Deloitte och till Gasellföretag av Dagens Industri.
Vi rekryterar löpande
Skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Kontaktperson
Stefan Jonasson
Tel 0470-59 00 40
stefan.jonasson@sitedirect.se
Workplace
Växjö

Last application date
15 Nov - 2013
http://www.sitedirect.se/om-oss/jobba-har/sokmotorutvecklare-c/?utm_source=Ecommerce&utm_medium=Platsannons&utm_content=C%2B%2B&utm_campaign=Rekrytering
 
 
 
All rights reserved. Copyright © Ecommerce.org 2009 - 2018
This website requires javascript and the latest version of Chrome, Firefox or Safari. Internet Explorer not fully supported.