Ecommerce.org - Fokus på e-handel
 
 

Hallerud

Hallerud
 
BESKRIVNING

Velkommen til Hallerud kultursenters hjemmeside. Hallerud kultursenter er lokalisert i den ombygde stallen på Hallerud gård i Spydeberg. Vi ble etablert i 1996 og har siden det drevet med utsalg av brukskunst. I 2004 startet vi også med salg av scrapbookutstyr. Hallerud gård ligger idyllisk til ved innsjøen Lyseren, rett ved Hallerud badeplass. På denne internettsiden vil vi legge inn vårt utvalg av scrapbookutstyr, stempler o.l. for salg. Det vil fortsatt være mulighet for å komme innom butikken og handle der. Der vil det også være utvalg av brukskunst. Vi har åpent torsdager fra kl. 17.00 til kl. 20.00. I åpningstiden vil det da være mulig å sitte hos oss og scrappe, lage kort e.l. Vi har flere stansemaskiner som Quick Kutz, Sizzix, Zaz og Wizard med en god del dies som en kan bruke dersom ark kjøpes hos oss. Vi legger fortløpende til nye produkter se under Nyheter. Til de som velger å forhåndsbetale, ikke betal inn noe til oss før dere har mottat enmail fra ossmed totalbeløp inkl. porto. Første mail er bare en bestillingsbekreftelse på hva dere har bestillt, ikke en endelig bekreftelse. Vi har nå bl.annet fått innmoteringsskum til umoterte stempler, dette koster kr 38, - for en 8, 5 x 11 plate. Er du ute etter ett skjærebretthar viProvoCrafts nye Zision, til kr 115, -, nå bare kr 100, -. Vi har også igjennoen Silent setterefra ProvoCrafr, til kr 185, -. Se også på alle de nydeligestempelplatene vi har fått inn, her er det noe for de fleste. Vi har nå begynt å planlegge diverse kurs. Bl.a. vil Kari Asdal holde kurs utover høsten. Se mer informasjonunderaktiviteter og kurs.

 
NYCKELORD

Scrapbook, Stempel, Papir, Origami, Hobby, Perler, Scrapbook, Scrapping, Scrapbooking, Kort, Album, Mønsterark, Ark, Papp, Scrapbook

 
KATEGORIER
FÖRETAG
Hallerud Kultursenter DA

Tyvärr kan vi inte kontrollera företag från detta land ännu

 
 
 
 
 
 
Alla rättigheter reserverade. Copyright © Ecommerce.org 2009 - 2018
Den här webbplatsen kräver javascript och senaste versionen av Chrome, Firefox eller Safari. Internet Explorer stöds inte fullt ut.