Ecommerce.org - Fokus på e-handel
 
 

Netti-iskelmat

Netti-iskelmat
 
BESKRIVNING

Tervetuloa Kymppiheikin Musiikkikauppaan! Käy tykkäämässä meistä myös facebookissa: Kymppiheikin musiikkikauppa Kaikki yli 30€ tilaukset ilman toimituskuluja (5€) ​UUTUUKSIA: Uudet sekä vanhat asiakkaat, muistattehan rekisteröityä uudestaan verkkokauppaamme. Rekisteröityneet asiakkaavat saavat tietoa tulevista tarjouksista sekä uutuuksista. Verkkokaupassamme on käytössä vain yksi toimitustapa. Toimitamme kaikki tuotteet kirjepostina 1-3 päivässä kotiovelle. Varastossamme paljon c-kasetteja. Soita ja kysy tai kirjoita osioon "ota yhteyttä". Paljon samoja artisteja ja yhtyeitä kuin cd-levyissämme. Myös paljon harvinaisuuksia. Hinnat c-kaseteissa vaihtelevat 2€-8€. Tilauksen voit tehdä myös puhelimitse: 09-41143233 (8-15) Puhelimitse tilatut tuotteet lähetämme laskun kanssa. Asiakaspalvelussa puhelimeen ja sähköpostiin vastaavat Mia ja Raija.

 
KATEGORIER
FÖRETAG
Helsingin Kymppiheikki Oy

Tyvärr kan vi inte kontrollera företag från detta land ännu

 
 
 
 
Annonser
 
 
Ecommerce.org ägs och drivs av Ecommerce Org AB (org.nr: 556814-8786) Alla rättigheter reserverade. Copyright © Ecommerce Org AB 2009 - 2016
Den här webbplatsen kräver javascript och senaste versionen av Chrome, Firefox eller Safari. Internet Explorer stöds inte fullt ut.
SPONSRADE LÄNKAR
Vi kan e-handel
Shopping