Ecommerce community
 
 

Horsemeup.se och Parfymonline.se sparar tid med integrerat TA-system

Unifaun - 31 Oct-13 11:06
 
[b]Horsemeup.se och Parfymonline.se är två e-handelsbutiker med kontor och lager i Västra Frölunda, Göteborg. Båda webbutikerna är byggda på e-handelsplattformen Magento. För att effektivisera orderflödet i butikerna har de integrerat webbutikerna med TA-systemet Pacsoft Online.[/b]
Andreas Lindell är IT-konsult och har byggt upp båda företagens webbutiker på plattformen Magento. För att administrera transporterna för sina varor använder båda butikerna TA-systemet Pacsoft Online. Så fort det har kommit in en order i butikerna har de fått föra över all information manuellt från webbutikernas backend till TA-systemet. Det har funkat så länge det inte har varit alltför många inkomna order varje dag. Under våren 2013 utvecklade och lanserade Nordic Web Team sin nya Magentomodul för Unifaun Online/Pacsoft Online. Nu har Andreas implementerat den för både Horsemeup och Parfymonline.

– Jag fick reda på att Nordic Web team utvecklat modulen för e-handelsplattformen Magento och implementerade den i båda webbutikerna. Nu går all orderinformation över till Pacsoft Online automatiskt. Hade det inte varit för att vi måste gå in och skriva till vikt på vissa order innan vi skriver ut dem så hade vi inte ens behövt logga in i Pacsoft Online längre. Det funkar toppen, berättar Andreas Lindell, IT-ansvarig för Parfymonline och Horsemeup.

Modulen som Nordic Web Team har utvecklat gör så att Horsemeup och Parfymonline nu kan hantera och skriva ut sina frakthandlingar samt skicka EDI till transportören direkt i webbutikerna. De kan även skapa länkar med spårningsinformation som de själva eller deras kunder direkt kan komma åt i webbutiken eller via aviseringsmejl. Via länkarna ser de status på beställningar och var de befinner sig i transportkedjan.

Fakta Unifaun AB:
Pacsoft Online och Unifaun Online är Sveriges mest använda system för produktion av transporthandlingar, spårning av gods och EDI-kommunikation. Pacsoft Online är framtaget för Posten av företaget Unifaun AB som är en av de främsta experterna i Norden på att leverera IT-lösningar för informationslogistik som underlättar hanteringen av brev, paket och gods. Unifaun har idag färdiga integrationer mellan TA-systemen Unifaun Online och Pacsoft Online och de främsta leverantörerna av lagerhanteringssystem, affärssystem och e-handelsplattformar. Med ett flöde på över 300 000 sändningar per dygn genom de centrala systemen och en tillgänglighet på över 99,98 procent, är Unifaun en av de viktigaste relationerna transportörer och transportköpare har.
Läs mer på: www.unifaun.com

Fakta Nordic Web Team:
Nordic Web Team erbjuder utveckling och design för webshopar, bloggar eller hemsidor. De arbetar med de ledande plattformarna Magento och WordPress i alla sina projekt. De har som mål att leverera de bästa lösningarna inom E-handel och Web till sina kunder.
Läs mer på: www.nordicwebteam.se
http://www.unifaun.com/sv/artikel/horsemeupse-och-parfymonlinese-sparar-tid-med-integrerat-ta-system
 
 
 
All rights reserved. Copyright © Ecommerce.org 2009 - 2018
This website requires javascript and the latest version of Chrome, Firefox or Safari. Internet Explorer not fully supported.