Ecommerce community
 
 

Eseco lanserar nytt affärssystem för e-handel!

ESECO - 10 Sep-12 13:54
 
Den 1 september lanserar Eseco sitt nya webbaserade affärssystem NEMO, specialiserat för multikanalsförsäljning med fokus på e-handel. NEMO är skapat för dig som idag har försäljning via t.ex. en webbshop men är i behov av ett affärssystem som komplement för att spara tid och minimera manuellt arbete.
- Hela tanken med NEMO är att du från ett och samma ställe kan administrera alla dina olika försäljningskanaler (webbutik, katalog, kupong & telemarketing). NEMO fungerar som navet i din verksamhet och det är här du sköter allt från order, kunder, artiklar, kampanjer till fakturering, returer och återbetalningar, säger Oscar Borssén, Försäljning & Marknadsansvarig, Eseco.

Styrkan i NEMO är dess automatiserade flöde, vilket förenklar den dagliga verksamhetens alla delar. Ett exempel på detta är den direktkoppling som finns mot de integrerade distributörerna. Man behöver inte manuellt gå in i distributörens TA-system och registrera kunduppgifter. Ett annat exempel är att du kan välja att både följesedel, fraktsedel och retursedel ska rymmas på samma papper. Det innebär att matchning av dokument inte behövs göras av lagerpersonal.

- Vår ambition är att tänka långt fram, använda våra kunders önskemål, men även att inventera våra idéer som vi inte har haft tid att genomföra tidigare. Resultatet blev NEMO, ett standardsystem som är helt webbaserat, säger Maria Arvidsson, VD Eseco.

Läs mer om NEMO på www.eseco.se och hur det kommer att hjälpa bl.a. Helena Henning ägare av Love Milk att frigöra tid och effektivisera vardagen.

För mer information eller demo, vänligen kontakta:
Oscar Borssén, Försäljning & Marknadsansvarig, Eseco
oscar.borssen@eseco.se, 040-636 20 74

Kort om Eseco
Vi på Eseco är specialister på hur e-handel ska fungera när den är som bäst. Våra affärssystem för e-handel är byggda för multikanalförsäljning med fokus på att spara användaren tid och pengar. Vi har funnits i Malmö sedan 2001 och har mer än trettio års erfarenhet av distanshandel och e-handel.

Vi arbetar också med alla olika e-handelsplattformar då dessa kan integreras med våra affärssystem. Detta för att kunna erbjuda kunden det bästa av två världar, en dynamisk e-handelsplattform och ett stabilt och flexibelt affärssystem att växa i.

Våra kunder är representerade i alla olika branscher, från bildelar, kläder till hälsokost och heminredning. Våra kunder har bland annat verksamhet i Skandinavien, Tyskland, England, Holland, Österrike och Polen.

www.eseco.se
 
 
 
All rights reserved. Copyright © Ecommerce.org 2009 - 2018
This website requires javascript and the latest version of Chrome, Firefox or Safari. Internet Explorer not fully supported.