Ecommerce community
 
 

E-handlare får extra leveransdagar till jul

DB Schenker - 21 Nov-13 21:31
 
Förra julen slogs det paketrekord inom DB Schenker. Hos paketombuden var det högt tryck tack vare e-handeln. Därför blir det nu extra leveranser inför julen i år.
- För att hjälpa våra e-handelskunder inför årets julhandel har vi valt att satsa på lördagsleveranser till paketombud under december månad, något som välkomnas av e-handelsföretagen, säger Patrik Andersson, Produktchef Paket inom DB Schenker i ett pressmeddelande.

Under lördagarna 7, 14 och 21 december sker leveranser till cirka 90 ombud i Stockholmsregionen, 65 ombud i Göteborgsregionen och ett 30-tal ombud i Malmöregionen. Urvalsprocessen är baserad på paketvolymer och geografisk täckning.

- Lördagar är den dag då flest konsumenter är tillgängliga och leveranser denna dag är därför ett ökat krav på marknaden. På måndagen den 23 december, dagen före julafton levererar vi förstås som vanligt, säger Patrik Andersson.
 
 
 
All rights reserved. Copyright © Ecommerce.org 2009 - 2018
This website requires javascript and the latest version of Chrome, Firefox or Safari. Internet Explorer not fully supported.