Ecommerce community
 
 

Väntrumsmöbler.se

Väntrumsmöbler.se
 
DESCRIPTION

Smultronbyn Väntrumsmöbler är specialiserade på högkvalitativ barninredning som är tillverkad för offentlig miljö. Dessa möbler och leksaker är fantasifullt designade möbler eller s.k. aktivitetscenter med funktioner och detaljer som utmanar, förbryllar och roar barn i alla åldrar. Produkterna är testade och certifierade för de krav som finns på inredning till offentlig miljö i Europa. I väntrum eller på vårdavdelningar där barn utgör en del av patienterna/kunderna som på BVC, hos tandläkaren eller på barnmottagningen passar dessa möbler och aktivitetscenter särskilt bra. I sådana väntrum kan roliga väntrumsmöbler minska barnens stress och göra hela besöket roligare. I butikens sortiment finns även barninredning och leksaker passande för förskolor, öppen förskola, lekrum och liknande. Dessa möbler och leksaker är robusta och slitstarka träprodukter som ofta ger utrymme för flera barn att leka samtidigt.

 
KEYWORDS

väntrum, förskola, möbler, barninredning, väntrumsmöbler, barn, inredning, offentlig miljö, väntrumsleksaker, leksaker, träleksaker,

 
CATEGORIES
PAYMENT OPTIONS
  • Faktura
  • Payson
    • Kortbetalning
  • Förskottsbetalning
 
COMPANY
Smultronbyn Handelsbolag
 
RETAILER ADMIN
Annika Björneheim

Smultronbyn HB, Butiksansvarig

 
RETAIL PARTNER

The company is a Retail Partner to Ecommerce.org

 
 
 
 
 
All rights reserved. Copyright © Ecommerce.org 2009 - 2018
This website requires javascript and the latest version of Chrome, Firefox or Safari. Internet Explorer not fully supported.