Ecommerce community
 
 

Xenonkauppa

Xenonkauppa
 
DESCRIPTION

Tervetuloa Xenonkauppaan Olemme erikoistuneet xenonvaloihin vuodesta 2007. Tarjoamme varaosat alkuperäisiin xenonvaloihin, sekä xenon-muutossarjat joihin on etsitty parhaat osat mitä markkinoilta on saatavilla (myymme tätä FinnXenon-tuotemerkillä). Tiedoksi - Osram on julkaissut uuden xenonpolttimomalliston - Ultra Life. Osramin mukaan Ultra Life kestää jopa neljä kertaa pidempään kuin normaali xenonpolttimo. Näin ollen polttimon vaihtoväli voi olla jopa 300 000 km. Osram antaa uutuudelle huiman 10 vuoden takuun! Saimme koko maailmassa ensimmäisten joukossa kyseistä polttimoa varastoon. - 1/2016 Olemme tuoneet myyntiin ensimmäiset LED-Muutossarjamme. Halogeenikantaisten ledien kehitystä olemme seuranneet jo useita vuosia ja nyt parhaat mallit alkaa olla varsin toimivia. Xenonvalojen 3200lm valotehoon pääseminen edellyttää lediltä turhan isoja jäähdytyksiä, mutta reilu 2000lm valoteho onnistuu järkevästi. Tämä on jo n. 1, 5-2 kertaa halogeenin valoteho. Ledin etuja on erityisesti salamannopea syttyminen, valaiseva valkoinen valo ja pitkä elinikä. - FinnXenon-sarjoissa käyttämämme polttimovalmistaja on tuonut markkinoille polttimostaan tehokkaamman erikoismallin, vähän Osramin Night Breakerin ja Philipsin X-treme Visionin tyyliin. Emme usko mainoslauseisiin, joten testasimme luksimittarilla uuden lampun tehon. Testasimme 20kpl normaalimallia vastaan 20kpl erikoismallia ja yllätykseksemme erikoismalli antoi valoa keskimäärin jopa 11, 6% enemmän! Tämä on enemmän kuin esim. Osramin ja Philipsin erikoismalleilla, joiden plussaprosentit perustuvat enemmän muihin seikkoihin kuin lampusta lähtevään valon määrään. Luonnollisesti erikoismalli tulee korvaamaan normaalimallin 35W FinnXenon auto- ja moottoripyörä-muutossarjoissa sitä mukaa kun vanhat poistuvat varastosta. Nimeämme erikoismallin sanalla "Plus". Se tulee saataville 4300K ja 6000K värilämmöillä. Kuva uudesta mallista, TÄSSÄ. - Noutopisteemme on Tampereella, voitte siis myös noutaa tilauksenne. Sovi noudon ajankohta etukäteen (ei myymälää). H7-Polttimoiden Valotehovertailu Klikkaa TÄSTÄ Otamme mielellämme vastaan kysymyksiä, palautetta tai ehdotuksia uusiksi tuotteiksi. Voitte käyttää verkkokaupan yhteydenottolomaketta tai sähköpostilla osoitteeseen myynti@xenonkauppa.fi. (Huom. varmista että sähköpostilaatikkosi ei ole täynnä, jotta voimme vastata teille!)

 
KEYWORDS

xenon, xenon valot, xenon ajovalot, xenon autoon, xenon hid, xenonvalo, xenonvalot, xenonit työkoneisiin, ksenon, ksenonvalot, H4 bi-xenon, bi-xenon, bi xenon, D2R, D2S, H1 xenon, H3 xenon, H4 xenon, H7 xenon, H9 xenon, H11 xenon, H13 xenon, 9004 xenon, 9005 xenon, 9006 xenon, 9007 xenon, xenonajovalot, xenonmuutossarjat, muutossarjat, muunnossarjat, xenonmuunnossarja, xenon-jälkiasennussarja, xenon-jälkiasennussarjat, hid, xenon-polttimot, polttimot, xenonpolttimot, xenonvalot, xenonsarja, jälkiasennussarja, jälkiasennussarjat, tukkumyynti, tukkukauppa

 
CATEGORIES
COMPANY
Xenonkauppa Finland

Unfortunately we can not check companies from this country yet

 
 
 
 
 
 
All rights reserved. Copyright © Ecommerce.org 2009 - 2017
This website requires javascript and the latest version of Chrome, Firefox or Safari. Internet Explorer not fully supported.