Ecommerce community
 
 

Keittiovaline

Keittiovaline
 
DESCRIPTION

Keittiöväline Kv jo vuodesta 2007 Keittiöväline Kv on keittiövälineisiin, keittiökoneisiin, viini- ja baaritarvikkeihin ja kaikkeen niihin liittyvään erikoistunut verkkokauppa. Olemme toimineet jo vuodesta 2007 ja meillä on tuhansia toimitettuja tilauksia niin kuluttajille, ammattikäyttöön kuin yrityslahjaksikin.Kaupan taustalta löytyy pitkän linjan ravintola-alan ammattilaisia joilla on säilynyt intohimo niin ruoanlaittoon kuin viineihinkin myös työn ulkopuolella.Toimimme vain hyväksi havaittujen, laadukkaiden tuotemerkkien kanssa ja meiltä ostaessa asiakas voi olla varma että tuote on tullut virallisten maahantuojien kautta, ja että tuote täyttää Euroopan unionin valmistajalta vaatimat laatukriteerit. Suomalaisena yrityksenä toimimme Suomalaisen kuluttajasuojan mukaisesti. Tuotteita kaupassa on jo noin 1600 ja valikoima kasvaa koko ajan. Tervetuloa verkkokauppaan! P.S. Löydät meidät myös Facebookista www.facebook.com/www.keittiovaline.fi !

 
CATEGORIES
COMPANY
Kauppakeskus Arabia

Unfortunately we can not check companies from this country yet

 
 
 
 
Advert
 
 
Ecommerce.org is owned and managed by Ecommerce Org AB (org.nr: 556814-8786) All rights reserved. Copyright © Ecommerce Org AB 2009 - 2017
This website requires javascript and the latest version of Chrome, Firefox or Safari. Internet Explorer not fully supported.
SPONSORED LINKS
Vi kan e-handel
Shopping