Ecommerce community
 
 

Bake & Party

Bake & Party
 
DESCRIPTION

Meiltä löydät välineet onnistuneeseen leivontaan: hauskoja vuokia, iloisia pikkuleipämuotteja, kakunkoristeita, syötäviä kakkukuvia, muffinssivuokia, suklaakonvehtimuotteja ja paljon muuta. Tervetuloa! LOPPUUNMYYNTI ALKAA LAUANTAINA 9.5 KELLO 10! Muutoksen tuulet puhaltavat lämpimästi. Bake and Party kiittää ja kumartaa kuluneista 11 vuodesta. Nyt on aika kuitenkin tehdä jotain uutta. Myymälämme aloittaa loppuunmyynnin lauantaina 9.5 kello 10 ja myymme KAIKEN pois, eli tarjoukset ovat sen mukaisia. Parhaimmillaan tarjoukset ovat jopa -70%! Nyt kannattaa tulla kauempaakin! Ale kestää toukokuun loppuun saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Verkkokaupassa kaikki tuotteet ovat la 9.5 alkaen -25 % alennuksessa koodilla LOPPUUNMYYNTI Myymme myös osan kalustoa pois, joten kannattaa kysellä hintoja niillekin, jos kiinnostaa. www.bakeandparty.com muuttuu nettikaupasta idea-sivustoksi ajan myötä. Eli siellä säilyvät reseptit ja ideat juhliin ja leivontaan. Facebook-sivumme jatkaa myöskin idea-pohjalta, eli päivitämme reseptejä ja kuvia tänne myös. Pysy siis linjoilla ja kuulet mistä on kyse! Hymiö smile Tervetuloa faniksemme Facebookissa! Faninamme kuulet ensimmäisenä uutuuksistamme ja tapahtumistamme. Tutustu kaikkiin uutuuksiin täältä.

 
KEYWORDS

Kakkuvuoat kakut vuoat kakku vuoka

 
CATEGORIES
COMPANY
Bake & Party Oy

Unfortunately we can not check companies from this country yet

 
 
 
 
Advert
 
 
Ecommerce.org is owned and managed by Ecommerce Org AB (org.nr: 556814-8786) All rights reserved. Copyright © Ecommerce Org AB 2009 - 2016
This website requires javascript and the latest version of Chrome, Firefox or Safari. Internet Explorer not fully supported.
SPONSORED LINKS
Vi kan e-handel
Shopping