Ecommerce community
 
 
MEMBER PROFILE

Birgitta Wangeskog

VD/Ägare, Celebrations.se AB Follows: 1 / Followers: 0

Ägare till Celebrations.se - när du skall ha fest- Jag har under åtta år arbetat med att utveckla konceptet för att vara så heltäckande som möjligt inom området dekorationer och tillbehör till bröllop och fest . Vi arbetar med de största leverantörerna ifrån Usa och Europa inom området.

Continue to my website »
 
LATEST ACTIVITY

Birgitta Wangeskog

VD/Ägare, Celebrations.se AB

Theme article: Nya hot mot e-handlarna ställer krav på trygga transporter

3 comments

Om det är möjligt så verkar det säkrare att använda brevlådan för då vet man åtminstone att det förmodligen hamnar i en sådan. Men skall varubrev vara något att lita på i framtiden för man nog fundera på säkerheten både för e-handlaren som kunden.

2015-04-01

15:08

Birgitta Wangeskog

VD/Ägare, Celebrations.se AB

News: Dibs utmanar Klarna med enklare betalningar

1 comment

Bra med fler aktörer som tar ett helhetsgrepp på betalningar det gynnar e-handeln. KLarna har i det närmaste haft en monopolställning på marknaden och många var det som band upp sig i deras långa avtal. Hoppas Dibs tar till sig och rättar till vad som är svagheterna i Klarna Checkout. Som bla att betala ut det som är kortbetalningar på 15 dagar. Pengar som finns på deras konto kanske dagen efter samtidigt som de vinnner ränta på pengarna och dessutom tar betalt för tjänsten av e-handeln. Förmår Dibs att rätta till detta och ge handeln snabbare utbetalningar och därmed rätta till den likviditetskris som Klarna orsakade hos många e-handlare när de startade upp Klarna Checkout. Kortbetalningar stod i vårt fall för 70 % av intäkterna och förmodligen för många andra. Men de tänkte inte på detta vid lanseringen eller.... Men många var vi som fick gå till banken för att balansera Klarna Checkout.

2015-03-12

10:57

Birgitta Wangeskog

VD/Ägare, Celebrations.se AB

Theme article: Sju tips för dig som vill byta e-handelsplattform

3 comments

Bra att ni ger tips och råd inför ett byte av e-handelsplattform men var hittar man en jämförelse av system med utgångspunkt från artikeln. Vore guld värt att få dessa med tanke på att vi står inför ett byte till ny plattform.
Finns det och har du några råd för var man kan hitta sådan fakta.

2012-05-12

17:00

 
 
All rights reserved. Copyright © Ecommerce.org 2009 - 2018
This website requires javascript and the latest version of Chrome, Firefox or Safari. Internet Explorer not fully supported.