Ecommerce community
 
 
MEMBER PROFILE

Alexander Jayson

Follows: 0 / Followers: 0

 
LATEST ACTIVITY

Alexander Jayson

Blog: Telia blockerar Klarna i Västerås

9 comments

Tack för ditt svar Marielle!

Har dock en följdfråga då jag inte riktigt blir klok på hur det här hänger hop. Telias avtalsvillkor mot SMS-aktörer säger alltså att en tredjepartsaktör i Telias egna mobila betaltjänst inte är tillåten.

Innebär detta isf att hela tjänsten Klarna mobil är otillåten (inte bara Västerås stads användning) och kommer stängas? Har även sett fler aktörer därute när jag googlade som t.ex. Berazy SMS faktura och Payground, gemensamt är att alla bygger på att man skickar SMS och sen blir fakturerad i efterhand vilket jag förstår det av dig är otillåtet?

2012-06-08

13:31

Alexander Jayson

Blog: Telia blockerar Klarna i Västerås

9 comments

Hej Marielle!

Även om du medhåller att det är jättetråkigt att Telia-abonnenter inte kan betala för SMS-parkering känns det lite halvhjärtat i min mening eftersom det är Telia själva som tagit beslutet att stänga av Västerås?

Avtalsvillkor eller ej, men vad jag har förstått av den information som finns publik så kunde inte Telia erbjuda transaktioner över 200 kr när Västerås införde systemet och därför valde de ett alternativ.

Erbjuder ni stöd för transaktioner över 200 kr idag eller hur menar ni att Västerås skall kunna följa ert avtal och låta er starta upp tjänsten igen?

Om ni inte kan erbjuda transaktioner över 200 kr ser jag personligen (i brist på annan information) bara detta som ett spel från Telia för att verka konkurrenshämmande mot alternativ i väntan på att WyWallet ska lanseras. Dvs er väntan på att Västerås ska rätta sig efter era avtalsvillkor är bara tomma ord eftersom deras behov inte går att lösa..

Jag ser dock gärna att du rättar mig om jag har fel Marielle!

Mvh,

Alexander

2012-06-06

15:28

 
 
All rights reserved. Copyright © Ecommerce.org 2009 - 2018
This website requires javascript and the latest version of Chrome, Firefox or Safari. Internet Explorer not fully supported.