Ecommerce community
 
 
MEMBER PROFILE

Fredrik Lennström

Relation Manager, Klarna AB Follows: 0 / Followers: 16

Jag är Klarnas öra mot e-handelsmarken. Har du frågor om e-handel i allmänhet och betalningar i synnerhet så kontakta mig.

Mina tidigare uppgifter som bland annat webbchef på Ginza AB har givit mig mycket erfarenheter om det mesta inom e-handel. Utnyttja det!

Continue to my website »
 
LATEST ACTIVITY

Fredrik Lennström

Relation Manager, Klarna AB

Panel of Experets: Ska den fysiska butiken ta emot e-handelsreturer?

6 comments

Att ta emot returer i butik på order som är gjorda on-line är något som varje butik gör på egen risk. Vi har därför ingen data på hur stor den risken faktiskt är. Det är alltid en balansgång mellan kundvänlighet/enkelhet och säkerhet. Jag tycker ett bra sätt är att hålla noggrann koll på antalet returer och eventuella bedrägerier. Skulle det uppstå ett problem får man göra det krångligare att returnera, tex genom att kräva att alla returer ska förregistreras on-line innan de godkänns i butiken.

2014-05-14

12:14

Fredrik Lennström

Relation Manager, Klarna AB

Panel of Experets: Ger fler betallösningar ökad konvertering?

11 comments

Klumpigt och otydligt uttryckt. Jag menar med målsmans godkännande förstås. I praktiken är det svårt att kontrollera ålder på en person på nätet, om man skulle kräva att alla som handlar identifierar sig och bevisar sin ålder på ett vattentätt sätt skulle det innebära mycket mer friktion i kassan för alla.

Det finns också gott om minderåriga som har tillåtelse att göra inköp. I de fall där ett köp är gjort utan målsmans tillstånd måste ju butiken vara mycket lyhörd för krav på ånger (utan kostnad) om den inte kunnat säkerställa köparens ålder.

Är vi överens?

2013-10-22

14:06

Fredrik Lennström

Relation Manager, Klarna AB

News: Klarna Checkout i publik beta

2 comments

Hej!
Beklagar verkligen din upplevelse. Vi kontaktar dig på måndag.
mvh Fredrik

2012-11-30

19:05

 
 
All rights reserved. Copyright © Ecommerce.org 2009 - 2018
This website requires javascript and the latest version of Chrome, Firefox or Safari. Internet Explorer not fully supported.